Kvasinková maska ​​Babička Agafia: recenze produktů

Pivovarské kvasnice jsou přirozeným zdrojem kompletních bílkovin, vitamínů a mikroelementů, které pronikají do struktury vlasů, zlepšují metabolismus a urychlují jejich růst. Olej z pšeničných klíčků má regenerační účinek na vlasy, zabraňuje vypadávání vlasů.

Použití: Naneste masku na čisté, vlhké vlasy a rovnoměrně vmasírujte po celé délce. Nechte působit 15-20 minut, opláchněte čistou vodou.

Objem: 300 ml
Výrobce: Rusko, “First Solution”

Aqua, Cetearyl Alcohol, Ceteareth – 20, chlorid cetrimonium, guarová guma, kvasnicový extrakt, šťáva z Betula Alba, extrakt z Inula Helenium, extrakt z listů Arctostaphylos Uva Ursi, extrakt z Silybum Marianum, olej z klíčků Triticum Vulgare, olej ze semen Ribes Aureum Consibi , Rosa Canina ovocný olej, kyselina askorbová, panthenol, glukosamin, parfém, kyselina citronová, kyselina sorbová, kyselina benzoová, CI 1598, CI 20285.

Recenze (24)

11 příspěvků

Chcete zanechat svou recenzi? Jediné, co musíte udělat, je zaregistrovat se.

    Valeri
      26. srpna 2018, 20:45

    komentář: V průběhu let jsem již použil několik sklenic. Líbí se mi, tak si ho čas od času koupím.
    Složení není špatné, klidně ho můžete nanést do délky i kořínků. Konzistence je střední, barva krémová. Maska má úžasnou sladkou vůni sušenek, která vydrží, dokud vlasy neuschnou. Při aplikaci nestéká a vlasy ho vstřebávají. Dobře se smývá, bez problémů.
    Zjemňuje, usnadňuje rozčesávání, dodává lesk a dodává vlasům objem. Tohoto efektu se ale nedosáhne za 5 minut, nechávám si to dlouho, 20-30 minut. Na suché a silně poškozené vlasy mi přijde, že je spíše slabý.
    Na kořínky jej nejraději používám s mátovým nebo skořicovým esenciálním olejem.
    Zvyšuje růst? V kombinaci s vysíláním: ano. Solo: pochybné, ale chci věřit, že jeho složení stále přináší nějaký užitek.

    • 20. srpna 2018, 05:18

    komentář: Vůně této masky je velmi nepříjemná. Nevoní svěže. Tato vůně zůstává na vlasech i po umytí. Koupila jsem si ho na růst, ale na růst to nijak neovlivňuje. Nepeče se, nezahřívá a obecně se nezobrazuje na pokožce hlavy. Používala jsem ho jako balzám po umytí vlasů šamponem. Konzistence je velmi tekutá, proto velmi rychle vyprchal. Je lepší koupit jinou masku od Agafya: lopuch (posilující), stojí stejně, ale efekt lopuchu je mnohem větší a vůně je příjemnější.

    • 28. února 2018 00:24
    • 18. srpna 2017, 10:12

    komentář: Jako všechny produkty od Agafya mi ani tato maska ​​nevyhovovala. na vlasech vůbec nepůsobí, konzistence je řídká, velmi chutně voní. za mě není tak slabá, prostě ne práce. moje vlasy nejsou jemné, hladké, nevyživené. Bez balzámu není stav vlasů příliš dobrý. Už si to nekoupím.

    • 25. května 2017, 10:32

    komentář: S používáním této masky mám velmi malé zkušenosti, proto popíšu pro a proti bez ovlivnění efektu růstu vlasů. Maska je jemná, voní po sušenkách, snadno se nanáší, má příjemnou konzistenci, ale z nějakého důvodu bylo pro mě těžké ji z vlasů vymýt a vypadával mnohem více než jakákoli jiná běžná maska. Možná je to tím, že nejsem zvyklá, že jsou vlasy při smývání produktu z vlasů tak hebké, ale až do konce jsem se nemohla zbavit pocitu, že je nemůžu smýt a neustále jsem viděla pěnu ve vaně . Později jsem to musel spláchnout dalším šamponem. Z tohoto důvodu jsem od toho upustila, i když se mi efekt na vlasech líbil, byly drolivé, jemné na dotek a vypadaly po nich upraveně)

    • 21. dubna 2017 17:54

    komentář: Kdysi to byla jedna z mých nejoblíbenějších masek na vlasy. Jak moc? Zbožňovala jsem to, protože mi to neuvěřitelně zjemnilo vlasy a samozřejmě ta chladivá vůně sušenek. mm))
    Jinak byste od ní neměli očekávat více. Neurychluje růst ani nezpevňuje. Opravdu změkčuje vlasy, takže délka vlasů je drobivá, lehká a upravitelná. Vlasy jako v dětství) Líbí se mi tento efekt, proto na masku vzpomínám s hřejivými pocity.
    Používal jsem to dlouho, použil jsem několik plechovek.

    • 21. března 2017, 22:52

    komentář: Koupila jsem si tuto masku kvůli nádherné vůni čokoládových sušenek. Říkáte, že zvyšuje růst? Ještě chladnější) Ale popravdě řečeno, když nanesete jen to, k nárůstu růstu nedojde, ale objem u kořínků rozhodně ano!
    Přidala jsem 1-2 kapky mátového esenciálního oleje a cítila jsem nádherný chlad a pohyb kořínků) Výsledkem bylo, že růst vlasů za měsíc byl 1,5-1,7 cm.

    • 4. března 2017, 15:28

    komentář: Maska „za haléře“ s nádhernou vůní sušenek. Tak tahle vůně se mi moc líbí!
    Posílení kořenů a růst vlasů nebyly zaznamenány.
    Pozorované – měkkost, snadné rozčesávání.
    Určitě koupím znovu.

    • 15 Leden 2017, 13: 05

    komentář:
    Použití této masky v mé péči je založeno na frázi „Mažu a věřím“. Na jednu stranu se jedná o velmi levný produkt oblíbené značky a na druhou stranu tomu tak bylo před aktualizací. Mám verzi po aktualizaci Tato maska ​​získala dobré recenze. Takže 87 rublů. “čistý benefit” od babičky Agafya – tuto masku smíchám s pár kapkami skořicového esenciálního oleje a nanesu ke kořínkům PŘED mytím vlasů. Poté to smyju šamponem a poté dodržuji všechny kroky podle mého plánu péče o vlasy. Maska voní jako kynuté těsto, vůně po pár hodinách zmizí. Jako nezávislý lék je nepravděpodobné, že bude fungovat (splní sliby na štítku), ale je docela možné pokusit se s ním „zředit“ péči.

    • 18. června 2016, 07:45

    komentář: S vlasy nic nedělá. Aplikovala jsem ho jak ke kořínkům, tak i do délky. Žádné další výška nebo cokoliv jiného. Vůně droždí je také velmi silná, nelíbila se mi, zůstává na vlasech.

    • 15. června 2016, 19:16

    komentář: Stejně jako lopuchová maska ​​od babičky Agafya, i ta kvasnicová mi vlasy dobře zjemnila a dodala jim lesk. A stejným způsobem jsem si udělala mastné kořínky vlasů. A stejně tak ŽÁDNÝ růst vlasů (omlouvám se za tautologii). Říká se tomu: “Pokud nevíte, jak vyrobit produkty pro růst vlasů, nezkoušejte to!”

    • 12. dubna 2016 19:57

    komentář: Neexistuje absolutně žádný deklarovaný účinek. Držte to alespoň hodinu, alespoň 5 minut. Aplikovala jsem ho jak ke kořínkům, tak i na délku.

    • 23. března 2016, 22:21

    komentář: Četl jsem pozitivní, nadšené recenze – šel jsem a koupil. Ano. Používal jsem ho pravidelně 2x týdně. Výhradně na mokré kořeny po dobu 15-20 minut. (Chtěl jsem vyrůst). Ano, ano, pro mě čím více, tím lépe. Výsledek: Příjemná maska ​​s vůní sušenek)) a nic víc. Zbytečný. Nezvyšuje růst.

    • 17. března 2016, 15:41

    komentář: Maska s vůní sušenek)))
    Návod k použití: po umytí vlasů naneste ke kořínkům a do délek vlasů, nasaďte igelitovou čepici a zabalené v ručníku nechte 1 hodinu působit. Používalo se to každý druhý den. Poté, co jsem neviděla výsledky v růstu vlasů, použila jsem ho na společné mytí.
    Doplňky:
    + příjemná vůně
    + Vlasy jsou po použití jemné a lesklé.
    +Ideální pro společné praní
    Nevýhody:
    – nemá zahřívací účinek,
    – nezrychluje růst vlasů,
    – konzistence je velmi tekutá.

    • 15. března 2016, 18:24

    komentář: Pamatuji si, že v roce 2013, kdy mi teprve začaly růst vlasy, byla maska ​​jen humbuk a letěla z regálů obchodů jako teplé bonbóny, ale když jsem ji konečně sebrala, byla to blbost. Nic jsem od ní neviděla, žádný růst vlasů, žádná výživa ani hydratace do délky.

    • 16. února 2016 13:09
    • 5 Leden 2016, 22: 54

    křenící

    komentář: Tuhle masku jsem samozřejmě dlouho hledala.
    Jedna sklenice mi vystačila přesně na 10 použití. Poprvé jsem ho použila podle návodu – po umytí vlasů jako masku na kořínky pro růst a na délku pro výživu. V této kombinaci mi tedy maska ​​vůbec nesedla. Růst se přirozeně nezvýšil a délka nedostala speciální výživu.
    A teprve na konci sklenice jsem přemýšlel o změně taktiky a začal jsem masku nanášet podél rozchodů před mytím po dobu 1-2 hodin, přidáním 5-7 kapek EM Mint na porci. A přesně tak maska ​​fungovala! Díky mátovému oleji se dostavuje chladivý efekt a doufejme, že aktivněji začnou působit i samotné složky kvasnicové masky.
    Je příliš brzy mluvit o zvýšeném růstu, ale existuje naděje)

    • 10 PROSINEC 2015, 20: 39

    komentář: Vůně je příjemná, ale žádný zvláštní účinek. Růst vlasů se nezvýšil. Ale v době používání jsem péči o vlasy ještě pořádně nerozuměla a dokonce se mi tato maska ​​líbila.

    • 5 PROSINEC 2015, 09: 19

    komentář: Spotřeboval jsem dvě sklenice této masky a koupil jsem si ji po přečtení recenzí. Co o ní mohu říci? Vůně je sladká, příjemná. Konzistence je tekutá, díky tomu je velká spotřeba. Nenazýval bych to velkým slovem „maska“, jen obyčejný průměrný balzám, i když co můžete čekat od produktu za 36 rublů? :)

    • 3 PROSINEC 2015, 17: 18

    komentář: Hnusná maska, do měsíce používání mi začaly vypadávat a lámat se vlasy.
    Je to všechno nesmysl, že za 40 rublů můžete dát něco svým vlasům

    • 28 listopad 2015, 16: 40

    komentář: Zpočátku, když jsem poprvé začala používat tuto masku, bylo to skvělé! Aplikovala jsem na délku a kořínky – růst byl velmi dobrý a délka neutrpěla. Později maska ​​začala vysychat a já ji aplikoval pouze ke kořínkům – jak ekonomicky, tak účelově (je přece pro růst). Když jsem si zase jednou přišla do obchodu koupit svou oblíbenou, našla jsem ji v novém designu. Nyní to bylo v průhledné sklenici, méně husté a s jinou „chemickou“ vůní (verze „New“ vyschla délku už napoprvé, neviděl jsem z ní správný růst (neporovnával jsem ingredience, ale: co s tím výrobce udělal?

    • 19 listopad 2015, 12: 07

    komentář: Tuto masku mám vždy skladem, masku často používám na prodloužení svěžesti vlasů).
    Jenže tady je zima, málo vitamínů, přechod do nového zaměstnání (stres) a je to, hrozné vypadávání vlasů na sebe nenechalo dlouho čekat.
    Vyndal jsem novou masku, přidal 5 gramů „živého“ altajského mumiyo (gumový kousek), 10 kapek rozmarýnového esenciálního oleje, 5 kapek hřebíčku a 5 kapek ylang-ylang. To je vše, po 2 týdnech se vypadávání vlasů zastaví.

    • 5 listopad 2015, 19: 50

    komentář: Okamžitě si všimnu nevýhod:
    – vůně (tyto sušenky na mě neudělaly dojem)
    – tekutá textura (spíše jako balzám než maska)
    – vysouší vlasy (po masce vlasy začaly elektrizovat)
    – vůbec neovlivňuje můj růst vlasů
    – nepohodlné balení (masky v tubách se používají pohodlněji než šťouchání rukou ve sklenici);
    výhody:
    -cena
    – velký objem.

    • 31. října 2015, 19:38

    komentář: Maska je voňavá. Voní jako jemné sušenky nebo vanilkové košíčky. Je to prostě radost používat. Samotná maska ​​je ale tekutá a efektem připomíná spíše průměrný balzám. Nezaznamenala jsem žádnou zvláštní hydrataci nebo výživu.

    Recenze na masku pro růst vlasů Recepty babičky Agafie

    Nějak jsem používal kosmetické výrobky této řady, jsou docela levné, ale teď nakupuji mnohem méně často – na lahvičkách a tubách je napsáno hodně, ale je to málo smyslu. Tady je maska ​​”Kvasinky pro růst vlasů” mě upřímně řečeno.

    Našel jsem masku na vlasy!

    Dobře se nanáší, snadno se smývá, vlasy jsou hladké, maska ​​příjemně voní, je levná

    Po přečtení mnoha pozitivních recenzí na kvasnicovou masku pro růst vlasů „Recepty babičky Agafie“ jsem se rozhodl vyzkoušet její úžasný účinek na sebe. V obchodě jsem viděl drahocennou sklenici za cenu 47 rublů, vzal jsem ji bez váhání. První věc.

    ve srovnání s domácí kvasnicovou maskou jsou dojmy odlišné

    Tenké vlasy je obtížné zdobit, protože je obtížné dodat tomuto typu vlasů nejen dodatečný, ale také životně důležitý objem. Kupodivu tenké vlasy mohou být silné, ale při absenci tloušťky je těžké je nazvat hustými.

    můj musthave.

    Dnes chci věnovat recenzi receptům na masky na vlasy babičky Agafya „Kvasnice“. Vždycky jsem měla dlouhé vlasy, ale po porodu jsem chtěla změnu a udělala jsem si podlouhlý bob. O týden později jsem si to uvědomil.

    Pěkná maska ​​na vlasy.

    Cena, balení, složení, snadná aplikace, rychle se vymývá, vlasy se lesknou, dodávají objem a hedvábnost, vlasy se necuchají a snadno se rozčesávají, cenově výhodné.

    Rozhodla jsem se svým vlasům na léto dopřát masku. Přečetl jsem si recenze a vybral jsem si. Líbila se mi maska ​​pro růst vlasů Recepty babičky Agafia “Kvásek”. Ale abych našel masku, musel jsem obejít celé město.

    Dobrá maska ​​pro slabé vlasy.

    Věnujte pozornost této nádobě. Už dlouho vím, že kvasinky podporují růst vlasů, ale nikdy mi nepadly do oka. Nádoba má dobrý objem. Víko je odšroubováno. Uvnitř pro dodatečnou ochranu ještě jeden.

    Skvělá maska ​​s vůní sušenek!

    V poslední době stále více začínám nakupovat produkty od ruské společnosti Babushka Agafya, First Solution LLC. Již jsem psala o šamponu “Posilující” pro všechny typy vlasů, který na mé vlasy velmi blahodárně působil; jemu.

    Úžasně vonící maska!

    Dobrý den všem! Dnes chci mluvit o kvasinkové masce na vlasy značky Recepty babičky Agafyi. Poté, co jsem použila “lopuchovou” masku z této řady, přišel na řadu “kvas”. Balení je zcela totožné s lopuchovou maskou.

    Krásně voní + skvělý účinek

    Snažím se své vlasy pečlivě sledovat, protože po barvení, i když ne častém, jsou velmi suché, konečky se začínají lámat a štěpit od sucha. Považuji za nejúčinnější v boji za zdraví vlasů.

    Dobrá maska!

    Dobrý večer přátelé! V minulé recenzi jsem mluvila o jalovcové posilující masce proti vypadávání vlasů “Recepty babičky Agafie”. Dnes chci mluvit o kvasnicové masce. Koupila jsem ho v Magnit Cosmetic. Cena je 89 rublů. Svazek 300.

    Kdo by to byl řekl, ale vlasy opravdu rostou!))

    Poprvé jsem si tuto masku koupila před pár měsíci a koupila jsem si ji jen proto, že jsem chtěla vyzkoušet nějaký produkt RBA. Byl to můj úplně první produkt této značky. Kde byla maska?

    Nestala jsem se Rapunzel za 2 týdny, ale maska ​​se mi líbila!

    S produkty „Recepty babičky Agafyi“ jsem se začal seznamovat nedávno. Po zakoupení prvního šamponu a balzámu jsem se rozhodla vyzkoušet i masky. Tyto prostředky nejsou drahé, takže můžete experimentovat, jak chcete, a ne.

    cena – kvalita – lepší jsem nenašel a zatím hledat nebudu!

    Zatímco jsem se chystal napsat o této masce, byla o ní celá hromada recenzí) No, přidám svých 5 kopejek. Budu stručná – šik přípravek na vlasy. Proč? Výrobce okamžitě ujišťuje, že v této masce.

    Hlava po aplikaci strašně svědí a objevily se lupy.

    Četl jsem zde nadšené recenze na tuto vlasovou masku. Záměrně nešla koupit, ale zaujala mě v obchodě, kde jsem koupil tekuté mýdlo. Cena 49 rublů rozhodla o nákupu.

    Rozhodně ne moje!

    V honbě za dlouhou hřívou si kupuji produkty, které urychlují růst vlasů. Maska pro růst vlasů Recepty babičky Agafya “Kvasinky” právě do této kategorie patří. Ale kategoricky mi nevyhovovala, především proto.

    Jemná maska ​​- jemné vlasy.

    Složení a účinek (pro normální, neporušené, přirozeně krásné vlasy – to pravé pro každodenní péči)

    Vidím, že nejsem první, kdo napsal tuto recenzi. Maska je podle všeho velmi oblíbená :)) No, rozhodně se přidávám k pozitivním recenzím. Takhle vypadá krabička s maskou a vlastně maska ​​bez parabenů a s.

    Absolutně žádný efekt

    S kvasnicovou maskou na růst vlasů „Grandmother Agafya’s Recipes“ jsem se setkala před třemi lety, když jsem se rozhodla posílit vlasy přírodními produkty. Kvasinková maska ​​od Agafya přitáhla velké množství přírodních látek.

    Nádherný!

    O kosmetice „Recepty babičky Agafie“ toho bylo na stránkách napsáno již hodně. Nějak jsem si ale nenašel čas podělit se o své dojmy. Ale marně! Ostatně tuhle kosmetiku znám víc než tucet.

    Moje láska, můj smutek

    Ahoj milé dívky! Jsem vášnivou fanynkou produktů od babičky Agafyi. Vyzkoušela jsem snad všechny šampony a balzámy z řady melt water, koupila si nějaké druhy masek. Zejména masky z této série se mi vryly do duše, mezi.

    Vlasy v extázi, peněženka v extázi

    Díky recenzentovi jsem se dozvěděla o této úžasné značce kosmetiky. Nikdy bych se na něj nepodívala v regálu v obchodě a nečetla složení – za takové peníze se dá koupit jen mýdlo na praní. Ale tolik nadšených.

    READ
    Jak správně žehlit džíny?
Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: