Bramborový kastrol s mletým masem v pomalém hrnci: instantní pokrmy

Rychlé, jednoduché, z obyčejných produktů, pro celou rodinu! Brambory s mletým masem v pomalém hrnci ve vrstvách je kompletní jídlo k obědu nebo večeři. Přijde k záchraně, když potřebujete ušetřit čas a nemusíte stát u sporáku – koneckonců, multicooker udělá všechno sám. Výsledek vás potěší. Zkus to!

Brambory s mletým masem v pomalém hrnci ve vrstvách

Brambory s mletým masem v pomalém hrnci ve vrstvách

Složení / přísady

čajová lžička 5 ml
lžička na dezert 10 ml
lžíce 20 ml
pohár 200 ml

Krok za krokem vaření

Krok 1:

Krok 1.

Jak upéct brambory s mletým masem v pomalém hrnci ve vrstvách? Připravte si ingredience na náplň. Všechny produkty by měly mít pokojovou teplotu, takže je třeba je předem vyjmout z chladničky a nechat tam asi půl hodiny. Vezměte zakysanou smetanu s obsahem tuku 20-30%, koření podle chuti, já použil provensálské bylinky.

Krok 2:

Krok 2.

Vejce rozšlehejte metličkou do hladka. Vaječnou hmotu potřebujeme jen dobře promíchat, není třeba šlehat do nadýchané hmoty.

Krok 3:

Krok 3.

Do rozšlehaného vejce přidejte hustou zakysanou smetanu, provensálské bylinky a sůl. Tučná zakysaná smetana udělá náplň bohatší, jemnější a měkčí. Pokud si vezmete další, bude to méně chutné.

Krok 4:

Krok 4.

Vše důkladně promíchejte do hladka. To lze provést vidličkou, lžící nebo stejnou metlou. Měli byste získat poloviskózní homogenní hmotu.

Krok 5:

Krok 5.

Připravte si zbylé suroviny: mleté ​​maso, brambory, sýr, mletý černý pepř a sůl. Můžete použít libovolné mleté ​​maso: hovězí, vepřové, směs hovězího a vepřového masa, kuřecí maso; koupené v obchodě nebo domácí. A musí se předem rozmrazit.

Krok 6:

Krok 6.

Brambory oloupeme a nakrájíme na ne příliš silné plátky. Pokud brambory nakrájíte na kostičky, vrstva se zcela neuzavře a masová šťáva z mletého masa bude přes brambory prosakovat. A tím se sníží šťavnatost masové vrstvy.

Krok 7:

Krok 7.

Sýr nastrouháme na hrubém nebo středním struhadle (na jemném struhadle nemá smysl, protože sýr se stejně rozpustí). Mimochodem, pro milovníky sýrů si toho můžete vzít trochu víc – kůrka pak bude bohatší. Vyberte si dobrý, vysoce kvalitní výrobek, bez náhražek mléčného tuku. A bude lepší, když se sýr dobře rozpustí.

Krok 8:

Krok 8.

Umístěte první vrstvu na dno misky multivark namazané rostlinným olejem: polovina bramborových plátků, překrývající se. Dno multivarky by mělo být zcela pokryto bramborami, nejlépe ve dvou vrstvách. Mezi kruhy by neměly být žádné mezery. Brambory lehce osolte a opepřete.

READ
Jak pečovat o boty vyrobené z pravé kůže

Krok 9:

Krok 9.

Navrch rovnoměrně rozdělte všechno mleté ​​maso. Používám směs mletého vepřového a hovězího masa. Mleté maso jsem nesolil ani neopepřel, protože vše je navrch zalito směsí zakysané smetany, která již obsahuje sůl. Během vaření se vrstvy nasytí náplní a bude dostatek soli. Naše rodina nemá ráda cibuli, tak jsem ji nepřidával. Ale můžete vařit s cibulí. Před vložením do pomalého hrnce přidejte cibuli k mletému masu.

Krok 10:

Krok 10.

Mleté maso zalijeme polovinou směsi zakysané smetany.

Krok 11:

Krok 11.

Na mleté ​​maso položte zbývající plátky brambor. Zbylou směs zakysané smetany nalijte na brambory.

Krok 12:

Krok 12.

Navrch posypeme strouhaným sýrem.

Krok 13:

Krok 13.

Vložte misku s mletým masem a bramborami do pomalého hrnce. Nastavte režim „Pečení“ na 1 hodinu. V závislosti na modelu multicookeru může být zapotřebí více nebo méně času. Vše závisí na teplotě pečení, pokud ji nastavíte. Teplotu jsem nastavil na 160 stupňů. Za hodinu bylo mleté ​​maso a brambory hotové. Hotové jídlo trochu vychladíme a podáváme. Dobrou chuť!

Mnoha moderním hospodyňkám multivarka nahradila sporák i troubu. Pokrmy v něm připravované se jen málo liší od těch připravovaných tradičním způsobem. Obrovskou výhodou multicookeru je, že pokrm lze ohřívat bez vyjmutí z mísy. A celý proces vaření ve skutečnosti probíhá bez naší přímé účasti. Vše, co musíme udělat, je naplnit misku jídlem, nastavit správný program a čas a pak jít na věc))

Kořeny se nejlépe omyjí kartáčem nebo tvrdou houbou pod tekoucí vodou.

Před použitím si vejce umyjte, protože i zdánlivě čisté skořápky mohou obsahovat škodlivé bakterie. Nejlepší je používat potravinářské čisticí prostředky a kartáč.

Mějte na paměti, že doba vaření a režim v receptu jsou přibližné. Všechny multicookery fungují odlišně a dokonce i stejné modely stejného výrobce mohou mít své vlastní vlastnosti. Než začnete vařit nové jídlo pro vás v multivarce, pečlivě si prostudujte pokyny k němu a poté se v praxi pokuste nejprve vařit jídla, která vám jsou známá, a poté nová, přičemž režim a čas si vyberte individuálně pro svou vlastní techniku.

  • Přidat do spořiče receptů
  • Pište / čtěte recenze
  • Vytisknout / uložit jako PDF
  • Vidím chybu v materiálu
READ
Panenské jaro! 5 nejlepších účesů na rande 8. března

Kód s adresou této stránky

K čemu je tento kód?

Fotografie receptu: Masový kastrol s bramborovou kaší (v pomalém hrnci)

Dnes si na pomalém hrnci připravíme masový kastrol s bramborami. Jediné další přísady, které potřebujeme, jsou sýr a zelená cibule. Kastrol z mletého masa s bramborovou kaší se skvěle hodí k obědu.

Fotografie receptu: Bramborový kastrol s mletým masem (v pomalém hrnci)

Bramborový kastrol s mletým masem, vařený v pomalém hrnci, je velmi chutný a chutný. Multivarník výrazně ušetří váš čas při přípravě večeře.

mleté ​​hovězí maso, brambory, cibule, smetana, vejce, máslo, sýr mozzarella, kopr, česnek, sůl, mletý černý pepř

Fotografie receptu: Bramborový kastrol s kuřecím masem (v pomalém hrnci)

Bramborové pokrmy nás nikdy neomrzí a do kuchařky se vyplatí přidat recept na kastrol s bramborem, kuřecím masem a sýrem.

brambory, kuřecí řízek, tvrdý sýr, cibule, zelená cibule, máslo, rostlinný olej, sůl

Fotografie receptu: Kastrol s mletým masem a zeleninou (v pomalém hrnci)

Kastrol s mletým masem a bramborami, cuketou, rajčaty, paprikou. Kastrol v pomalém hrnci je šťavnatý, zelenina se vaří ve vlastní šťávě a mleté ​​maso je nasyceno jasnou zeleninovou vůní.

mleté ​​maso, cuketa, brambory, rajčata, paprika, cibule, zelená cibule, vejce, mléko, rostlinný olej, zakysaná smetana, sůl, černý pepř, houby

Fotografie receptu: Bramborový kastrol (v pomalém hrnci)

Tento lahodný bramborový kastrol v pomalém hrnci se velmi snadno připravuje. Kastrol (vychladlý) perfektně drží tvar a chutná velmi jemně.

Fotografie receptu: Bramborový kastrol se zeleninou (v pomalém hrnci)

Bramborový kastrol je lahodný a docela sytý. S přípravou zeleninového kastrolu nám pomůže multicooker. Nejprve si připravíme bramborovou kaši. Poté zeleninu na náplň podusíme. A pak vše společně upečeme.

brambory, bílé zelí, mrkev, řapíkatý celer, cibule, zelená cibulka, mléko, máslo, sůl

Fotografie receptu: Bramborový kastrol s kuřecím masem (v pomalém hrnci)

Bramborový kastrol s kuřecím masem – jemný, šťavnatý, aromatický a velmi chutný! Zkusili jsme to, teď je řada na vás! Připravte se na své zdraví!

brambory, kuřecí řízek, tvrdý sýr, paprika, cibule, vejce, zakysaná smetana, mouka, máslo, rostlinný olej, petržel, sůl.

Fotografie receptu: Bramborový kastrol s houbami (v pomalém hrnci)

Bramborový kastrol s houbami je velmi jednoduché a uspokojující jídlo. Bramborový kastrol je vhodné připravovat v pomalém hrnci.

brambory, žampiony, cibule, tavený sýr, mouka, majonéza, rostlinný olej, koření, sůl, mletý černý pepř

Fotografie receptu: Bramborový kastrol s masovými kuličkami

Tento bramborový kastrol na rychlou přípravu chutná jako bramborové placky, jen s masem.

mleté ​​maso, brambory, mrkev, cibule, česnek, vejce, krupice, majonéza, muškátový oříšek, sůl, pepř, kopr, rostlinný olej

Fotografie receptu: Bramborový kastrol se sýrem (v pomalém hrnci)

Bramborový kastrol se sýrem se připravuje v pomalém hrnci, podává se s houbovou omáčkou ze zakysané smetany.

READ
Horoskop na 21. září: Předpovědi sobotních hvězd pro Ryby, Střelce a další

brambory, tavený sýr, tvrdý sýr, paprika, houby, cibule, vejce, máslo, zakysaná smetana, mléko, sůl, bylinky

V mnoha zemích světa vždy připravují pokrm, kde se vrstva brambor peče s dalšími vrstvami různých produktů pod omáčkou. Obvykle se to dělá v troubě, ale zkuste tento kastrol vařit v pomalém hrnci a pochopíte, že takto bude ještě lepší, křehčí a šťavnatější. Tímto způsobem vaření vznikají nejběžnější verze bramborového kastrolu: bramborový kastrol s mletým masem v pomalém hrnci, bramborový kastrol s houbami v pomalém hrnci, bramborový kastrol s masem v pomalém hrnci, bramborový kastrol se sýrem v pomalém hrnci. Rozmanitost možností kastrolu s masovou složkou je skvělá, ale bramborový kastrol s kuřecím masem v pomalém hrnci je právem považován za nejměkčí a nejkřehčí. Do jisté míry je i dietní. Pro dietní výživu však existuje libový bramborový kastrol v pomalém hrnci, který je vyroben s minimem tuku nebo zcela bez něj, brambory jsou doplněny především houbami a zeleninou, jako náplň se používá rostlinný olej a voda .

Pokaždé můžete svůj jídelníček zpestřit novým kastrolem tím, že použijete jiný způsob umístění samotných brambor do misky. Jsou kuchaři, kteří brambory strouhají do kastrolu, někteří je vždy nakrájí na tenké lístky nebo kostičky. Kastrol vyrobený z bramborové kaše v pomalém hrnci se ukáže jako originální a velmi jemný, protože. Pyré velmi dobře pasuje jako spodní vrstva pod ostatní náplně a tak nějak je zjemní.

Vyzkoušejte takový lahodný pokrm, jako je bramborový kastrol v pomalém hrnci. Její recepty jsou jednoduché a spolehlivé. Procvičte si vaření bramborového kastrolu v pomalém hrnci s fotografiemi. Chcete-li to provést, při přípravě bramborového kastrolu v pomalém hrnci připravte recept s fotografiemi předem a dejte je po ruce v kuchyni.

Nejčastější náplní do tohoto typu kastrolu je mleté ​​maso, které se obvykle před přidáním do kastrolu opeče na pánvi. Proto je tak oblíbený bramborový kastrol s mletým masem v pomalém hrnci, jehož recepty lze často nalézt v kulinářské literatuře. A zajímavé je, že z celé řady různých kastrolů je na fotografii nejatraktivnější bramborový kastrol s mletým masem v pomalém hrnci, protože je krásný a velmi chutný.

Bramborový kastrol si určitě připravte v pomalém hrnci, jehož fotku krok za krokem najdete na webu. Díky tomu to pro vás bude pohodlnější.

READ
Jak obnovit nehty po prodloužení: ošetření a posílení

Můžete také použít naše tipy, jak vařit bramborový kastrol v pomalém hrnci:

– Brambory do kastrolu lze použít buď vařené a nakrájené, nebo syrové, nastrouhané. Svou práci udělá pomalý hrnec;

– aby byl bramborový kastrol více nasycený, umístí zkušení kuchaři mezi vrstvy zeleniny tenkou vrstvu fazolí z konzervy bez šťávy;

– mleté ​​maso do bramborového kastrolu není třeba nejprve smažit, dobře se propeče v pomalém hrnci;

– posypání pokrmu strouhaným sýrem 10 minut před vařením dodá kastrolu chutnou kůrku;

– pokud je zelenina předvařená, restovaná atd., pak je doba vaření kastrolu 30 – 40 minut při teplotě 180 stupňů v režimu „Pečení“;

– hotové jídlo ozdobte čerstvými bylinkami;

– kastrol je lepší krájet na porce, když je mírně vychladlý, protože pokud je horká, může se rozpadnout;

– syrovou zeleninu používejte v pomalém hrnci, neměla by být rozložena v silných vrstvách. Doba přípravy tohoto pokrmu je až 50 minut při teplotě 200 stupňů.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: